Veliki Nemanja Matić pokazao svoju veličinu i kada ga teraju! - Admiral Bet SPORT

Veliki Nemanja Matić pokazao svoju veličinu i kada ga teraju!

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Dok ga navijači kritikuju i teraju iz kluba, Nemanja Matić se ne skriva i kaže – bio sam najgori.

Retkost je da igrači ovako odgovore na kritike na svoj račun, imali smo prošle nedelje primer Filipea Kutinja koji je začepio svoje uši tokom proslave gola i tako poslao poruku svojim kritičarima. Ljubitelji fudbala i pristalice Junajteda osuli su drvlje i kamenje na društvenim mrežama posle debakla na "Gudisonu". Neki su išli toliko daleko da su poručivali klubu da puste Matića da ode besplatno, da je njegovo vreme prošlo.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-104-6202&event=134507&fbclid=IwAR1F7ojFwz6PCVaHpVScTXgrQ-FJB8cM0F7mYp1q7UgUQa4aJIgDng5EJJY

Istina, juče je Nemanja Matić odigrao veoma slabo i priznaje da je najzaslužniji za ubedljiv poraz od Evertona.

Ovo je jedna od mojih najgorih utakmica. Zaslužili smo da izgubimo, jer nismo igrali onako kako smo želeli. Teško mi je da pričam o svemu tome, nisu krivi mladi igrači. Ja sam jedan od najstarijih u timu i ako nekog želite da krivite za poraz, krivite mene.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-104-6202&event=127735&fbclid=IwAR2VPdUXqRbUtAUmhEbrv3QSv4mKaLg58Ysnul3Kg4tPdTbufpztjJAPyNY

Matić je pojasnio gde je najviše "puklo" u igri Junajteda.

Kada dobijete bitku na sredini terena, lakše pobeđujete. Mi u tome nismo uspeli. Svako od nas treba da se pogleda u ogledalo i da bude iskren prema sebi, da analizira svoje greške i pokuša da ih ispravi. Najveću krivicu moraju da preuzmu najiskusniji igrači, a među njima sam ja. Svako od nas mora da radi i sa loptom i bez nje, moramo više da trčimo i da pokažemo veću želju.

Junajted već u sredu ima novu veliku utakmicu, kada će ugostiti gradskog rivala Mančester Siti.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još