"Bomba" sa Pirineja - Grujić gleda ka Madridu, Liverpul traži papreno obeštećenje! - Admiral Bet SPORT

"Bomba" sa Pirineja – Grujić gleda ka Madridu, Liverpul traži papreno obeštećenje!

Marko Kulić
Foto: Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Herti, Marko Grujić pruža veoma dobre partije ove sezone. Srpski internacionalac je u dresu nemačkog kluba do sada postigao četiri gola i imao jednu asistenciju na 20 odigranih mečeva za tim iz Berlina.

Kako prenosi ESPN, za njega je zainteresovan ni manje ni više nego Atletiko Madrid. "Jorgandžije" žele da dovedu zamenu u slučaju eventualnog odlaska Rodrija kojeg želi Mančester Siti za 70 miliona evra. Španskom velikanu je stoga potrebna alternativa, a najbolje rešenje bi bilo u vidu Marka Grujića.

Liverpul bi prema tim informacijama bio spreman da pusti mladog srpskog vezistu za 40 miliona evra. Ovakav posao bi mogao da bude dobar za Atletiko jer bi madridski klub ostao "u plusu" 30 miliona evra, a našao bi adekvatnu zamenu.

Poput Rodrija, Marko Grujić je takođe 1996. godište. On je 2016. stigao u Liverpul, ali nije se naigrao kod Jirgena Klopa. Ukupno je upisao osam nastupa da bi onda prvo otišao na pozajmicu u Kardif, a zatim na aktuelni boravak u Herti.

https://millenniumbet.rs/app/sport?competitionId=1-104-6202&event=134507&fbclid=IwAR1F7ojFwz6PCVaHpVScTXgrQ-FJB8cM0F7mYp1q7UgUQa4aJIgDng5EJJY

Foto: Maja Hitij/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još