Čović: Kao što sam rekao - kad je regularno, nema šta da brinemo - Admiral Bet SPORT

Čović: Kao što sam rekao – kad je regularno, nema šta da brinemo

Marko Kulić
Foto: StarSport

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović veoma je zadovoljan kako su igrači kluba na čijem je čelu odigrali čitav regionalni šampionat. Zvezda se sinoćnjom pobedom nad Budućnosti vratila u Evroligu i osvojila ABA ligu.

Čović je istakao da su uslovi za igru bili regularni i da je upravo zbog toga pobeda Zvezde bila neupitna.

U nekoliko navrata sam rekao ako se svedemo na sport i imamo potpunu regularnost, onda nemamo šta da brinemo. Kada se to dogodi, onda su rezultati razlike 19, 20, 38 i 43 poena. Zvezda je dominantna. Možda mnogi nisu verovali u ovaj tim na početku, kad smo doveli novog trenera.

Znamo da radimo posao, znamo da se borimo i sa vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Treba biti uporan i verovati u ono što ste napravili kao plan da dođete do određenog cilja. To već radimo godinama unazad i zato imamo rezultate.

Osvrnuo sa i na sve ono što se dešavalo pred sam meč. Prema njemu, serija incidenata u "Pioniru" je "reakcija na prljave akcije u Podgorici".

Ono što je bilo na početku to je bilo nešto zbog cega sam jako brinuo. Na prljave akcije koje su se dešavale u Podgorici morala je da usledi reakcija. Nemam nameru da o tome večeras pričam o tome. Mislim da je bila fantastična atmosfera.

Znam šta je bilo pripremano kao provokacija i izvinjavam se javnosti zbog onog što se desilo na početku i što je iskorišćeno. Ne bih da analiziram kako se dogodilo, kako je koji igrač izlazio na teren i pojedinici koji su bili zaduženi za obezbeđenje, a nisu iz Crvene zvezde.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još