Lajović se povukao, Kecmanović ispao u prvoj rundi - Admiral Bet SPORT

Lajović se povukao, Kecmanović ispao u prvoj rundi

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Juče je počeo ATP turnir u Budimpešti, na kom je Srbija trebalo da ima četiri predstavnika. To neće biti slučaj, od danas su samo dvojica u konkurenciji za titulu u glavnom gradu Mađarske.

Nakon veoma uspešne nedelje u Monte Karlu, Dušan Lajović je odlučio da se povuče sa turnira u Budimpešti. Umor, žuljevi i izazovi koji su pred njim u narednom periodu primorali su ga da odustane od učešća na ovom turniru.

https://millenniumbet.rs

Po svemu sudeći, naredni turnir na kom će Lajović igrati je Eštoril, takođe na šljaci. Umesto njega je u glavni žreb upao "laki luzer" Gerasimov, a od učešća na ovom turnir je odustao i Damir Džumhur.

Nakon što je juče Krajinović slavio u prvom kolu, danas je na teren izašao Kecmanović. Drugi predstavnik Srbije nije pružio jači otpor Milmanu i izpao je nakon samo tri osvojena gema. Iskusniji Milman je slavio 6:1, 6:2.

Milman će u drugoj rundi turnira igrati protiv pobednika meča Balaž – Hurkaš, a nešto kasnije u toku dana će na teren i poslednji predstavnik Srbije. Laslo Đere će igrati protiv Ernesta Gulbisa za plasman u drugu rundu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još