Noris Kol: U Podgorici navijači nisu utrčali na teren - Admiral Bet SPORT

Noris Kol: U Podgorici navijači nisu utrčali na teren

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Trebalo je da bude najbolji igrač Budućnosti u ovom finalu, trebalo je da bude čovek oko kog će se vrteti igra podgoričkog tima. Stiče se utisak da je tokom serije, ali posebno u petom meču, Noris Kol bio previše nervozan.

Nakon što je sjajno odigrao četvrti meč i praktično sam doneo izjednačenje u seriji, timovi su se preselili u Beograd. Znalo se da će biti napeto, na ivici incidenta i često preko granice dobrog ukusa. Znalo se, a Noris Kol se uklopio u ta dešavanja.

Dvostruki šampion NBA lige u onom timu koji je imao i Lebrona Džejmsa, prvi je izašao na zagrevanje. Dva i po sata pre početka meča došlo je do sukoba sa kamermanom. Nije jasno šta se tačno desilo, ali se čini da je nakon nekoliko teških reči sa obe strane, Kol gađao čoveka iza koša loptom.

https://millenniumbet.rs

I tokom samog meča se videla nervoza, Kol je u ranoj fazi susreta dobio tehničku zbog koškanja sa Čovićem, a njegova objava na društvenim mrežama bila je prvo oglašavanje igrača Budućnost nakon meča. Tad aje tvrdio da je ABA liga najmanje profesionalna na svetu. Naravno, to se odnosilo na upad navijača na teren i ometanje zagrevanja njegovog tima koje je iniciralo povlačenje u svlačionicu.

Noris Kol nije bio raspoložen za izjave na licu mesta, ali je kasno sinoć razgovarao za Eurohoops, eminentni košarkaški sajt. Njima je otkrio nešto više nešto što je napisao u samom tvitu.

Naši navijači u Podgorici nisu utrčali na teren da prekinu zagrevanje. Nisu pipnuli nijednog protivničkog igrača. Nisu ubacivane stolice i čaše sa pićem na teren. ABA liga je tamo reagovala, u Beogradu nije. Naši navijači nisu ugožavali bezbednost na terenu za igru!

Pitanje je koliko ova izjava Norisa Kola ima utemeljenje, pošto smo svi videli šta se dešavalo u Podgorici. Navijači su bili duboko u terenu, a informacije iz hale kažu i da je bilo fizičkog kontakta sa navijačima domaćeg tima.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još