Savo Milošević: Luka Jović će biti među najboljima - Admiral Bet SPORT

Savo Milošević: Luka Jović će biti među najboljima

Dušan Ninković
Foto: StarSport

U razgovoru sa engleskim novinarima, Savo Milošević je dao jednu zanimljivu izjavu. Trener Partizana je u superlativima pričao o fudbaleru Ajntrahta.

Iako je Luka Jović nekada bio fudbaler Crvene zvezde, a Milošević je sada trener najvećeg rivala, bivši reprezentativac je hvalio mladog fudbalera. Njih dvojica su praktično zemljaci, obojica su iz okoline Bijeljine, pa Savo godinama zna Lukine kvalitete.

On je poseban fudbaler jer poseduje čulo za postizanje golova. Može da postiže golove iz bilo koje pozicije, bilo kojim delom tela. Ubica! Rođen je sa tim, to ne može da se trenira. Ili imaš ili nemaš.

Luka Jović je na meti najvećih evropskih klubova, a pored Bajerna, Barselone i Reala interesovali su se i neki timovi iz Engleske. Samo Milošević je tokom igračke karijere nastupao u nekoliko najboljih evropskih liga, pa bi njegovo mišljenje trebalo da bude relevantno.

Ko god ga kupi, Real ili Barselona, neće pogrešiti. On je dobra opcija za bilo koji od dva velikana. Još uvek je dete, a pokazuje neke neverovatne stvari. Za nekoliko godina će Jović biti među najboljima na svetu, uopšte ne sumnjam u to.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još