Klop prestaje da plaća kiriju, ukoliko se ne desi čudo!

Dušan Ninković
Klop Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Šampionska trka u Engleskoj zanimljivija je nego prethodnih sezona. Od one godine kada je Mančester Siti pobedom nad Kvin Parkom oteo titulu gradskom rivalu nismo imali ovakav finiš.

Mančester Siti je ponovo u glavnoj ulozi, a sada im je rival za titulu Liverpul. Ekipa Jirgena Klopa je sinoć demolirala najslabiji tim u ligi, ekipu Hadersfilda, pa onovo ima meč više i lidersku poziciju na tabeli.

Do kraja prvenstva nijedan tim nema teške mečeve, utakmice protiv šest najboljih timova u ligi. Liverpul će igrati protiv Vulverhemtpona, Siti protiv Lestera i to će biti najveći izazovi.

Jirgen Klop je čovek koji se nada da Lester može da zaustavi Gvardiolu i njegovu mašineriju. "Lisice" igraju dobro od kako ih je preuzeo Rodžers, bivši trener Liverpula, koji bi mogao da učini uslugu "Redsima".

Aktuelni trener Liverpula živi u kui čiji je vlasnik upravo Rodžers. Dok je radio u Seltiku, kuća mu nije bila potrebna, pa ju je izdao nemačkom treneru na privremenom radu u Engleskoj. Kaže da je prezadovoljan svojim stanarom koji redovno plaća troškove.

Razmišljam da mu ne platim kiriju, ukoliko ne uspe da uzme barem bod protiv Mančester Sitija.

Jirgen Klop je jasan. Ili će Lester uspeti da zaustavi "Građane" ili će njihov trener ostati bez novca. Ova šaljiva pretnja je potpuno u stilu Jirgena Klopa, ali prva šansa da Gvardiolina ekipa kiksne je već sutra protiv Barnlija, na neugodnom "Turf Muru".

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još