Ne dajte da vas preVARe – Millennium vas nije izdao za 8+ na "Etihadu", neće ni do kraja LŠ!

Milovan Longinov
Foto: Twitter/ManCity

Samo u kladionici Millennium možeš da dobiješ tiket iako te preVARe!

Dragi naši igrači, akciju koju smo počeli u prošlom, nastavljamo i u novom kolu Lige šampiona, pa potom i u finalima LŠ i LE.

Dakle, pravila su jednostavna, ukoliko vaš tiket sruši odluka video tehnologije, mi vam poklanjamo 1000 freebet sredstava.

Svedoci smo da je ove godine, od kako je UEFA uveala VAR u Ligu šampiona, broj sudijskih grešaka veći, iako je za neke draž manja. Zamislite samo da na utakmici Mančester Siti – Totenhem nije bilo video tehnologije u poslednjem minutu kada je Rahim Sterling postigao pogodak?

Upravo taj trenutak, doneo je jednom našem igraču utehu, a nekima možda i veći dobitak – 1000rsd freebeta. Naš igrač je u revanšu na "Etihadu", u 24. minutu pri rezultatu 3:2 za Mančester Siti odigrao 8+ do kraja utakmice. Da sudija u poslednjem napadu nije koristio VAR, prošao bi Siti, prošao bi i tiket. Ovako, ispao je Siti, ali je kod nas prošao i tiket!

Pravila promocije:

– Promocija se odnosi isključivo na mečeve Lige šampiona i Lige Evrope (finale)
– U promociju ulaze isključivo tiketi na kojima su promašeni samo oni parovi gde je izvršena VAR korekcija koja ne ide u prilog igraču, odnosno obara tiket
– VAR korekcija se odnosi isključivo na priznat ili nepriznat gol ili penal
– Freebet sredstva se uplaćuju tako što se igrač koji smatra da je oštećen VAR korekcijom javi na Millennium support chat radi dalje revizije
– Priređivač zadržava pravo da promeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmeni promociju u bilo kom trenutku.
– Promocija važi zaključno sa mečom finala Lige šampiona
– U promociju ulaze i online i tiketi iz kladionice
– U promociji učestvuju svi tiketi sa potencijalnim dobitkom 1000 dinara i većim
– U promociju ne ulaze sistemski tiketi i tiketi odigrani sa bilo kojim vidom promo sredstava (freebet i bonus)
– U promociju ne ulaze tiketi na kojima je aktivirana cashout opcija

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još