"Partizan ne postoji kao klub" - Admiral Bet SPORT

"Partizan ne postoji kao klub"

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Partizan prolazi kroz težak period, u organizacionom i svakom drugom smislu klub iz Humske ne može da poveže redove.

Rano ispadanje iz Evrope, veoma brzo izgubljen korak za Crvenom zvezdom, ali i Radničkim iz Niša. Ove sezone aktuelni osvajač kupa boriće se za treće mesto u ligi, ali i odbranu Kupa Srbije.

Mnogi danas komentarišu aktueln momenat, a poslednji u nizu koji je govorio o tome jeste nekadašnji trener crno-belih Ljubiša Tumbaković.

Selektor Crne Gore smatra da je situacija veoma loša, ali i da se ne vidi izlaz, što je možda i veći problem:

Ovog momenta Partizan kao klub ne postoji! Nije ni deo onog sistema i neće biti dok se ne budu dozvali pameti. Kad budu počeli da rade kao što je nekad neko radio, onda će Partizan ponovo biti klubDa li to mogu ovi ljudi? Nisam siguran. Imam deo krivice koju moram da prihvatim. Kada sam se vratio posle inostranstva poverovao sam ljudima, kojima uvek verujem, da je neka opcija sa tadašnjim predlogom jednog čoveka čije ime ne želim da pomenem, da bude predsednik Partizana. Bio sam deo te priče koja je to prihvatila zarad dobra Partizana, bez obzira na to što nisam verovao da taj čovek može to da iznese i ta grupa ljudi koja se kasnije podelila u ove dve frakcije. Jedna je opozicija, a druga u Partizanu. Ni jedna ni druga nisu valjale, a ja sam bio deo toga i kajem se što sam to uradio, ali to je bilo, prošlo. Sada smo deo druge priče koja ima želju da se Partizan vrati pravim partizanovcima, kada dođeš u klub da imaš kome da se obratiš. Danas kada dođeš neće te ni prepoznati

Partizan je večeras savladao Napredak i ostao u trci za Ligu Evrope, posle sumnjivog gola Šćekića.

.Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još