Veliko priznanje - Obradović u najužem krugu za najboljeg trenera sveta - Admiral Bet SPORT

Veliko priznanje – Obradović u najužem krugu za najboljeg trenera sveta

Marko Kulić
ljubomir-obradovic Foto: StarSport

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović našao se u krugu od samo pet kandidata za najboljeg svetskog trenera u 2018. godini. Tokom prošle godine, Obradović je u jednom periodu bio selektor naše i ženske i muške reprezentacije.

On je prošle godine u samo nedelju dana prvo ostvario plasman na Evropsko prvenstvo sa damama, a zatim i na šampionat sveta sa muškarcima. Zbog primarnog posla sa ženskim timom, za muški tim je prepustio ulogu selektora Nenadu Peruničiću. Obradović je tako postao prvi trener u istoriji rukometa koji je u tako kratkom periodu uspeo da napravi ovakve rezultate i sa ženama i muškarcima.

Krajem prošle godine je vodio žensku reprezentaciju Srbije do drugog kruga Evropskog prvenstva. Kada su ostali kandidati u ženskoj konkurenciji u pitanju, tu su Oliver Krumbolč, Hela Tomsen, Martin Ambroš i Torir Hergerson. Glasanje će trajati do 21. maja. Pravo glasa imaju svi navijači, treneri i igrači. Svi mogu glasati OVDE, a pet dana nakon glasanja biće objavljeni konačni rezultati.

https://millenniumbet.rs/app/casino/live

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još