Bajern dobio dozvolu za pregovore sa zvezdom Sitija - u igri 80 miliona €! - Admiral Bet SPORT

Bajern dobio dozvolu za pregovore sa zvezdom Sitija – u igri 80 miliona €!

Nemanja Đorđević
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

U samiraj sezone, najjači evropski klubovi već uveliko prave planove za novo leto, a čini se da će minhenski Bajern biti jedan od najaktivnijih aktera letnjeg prelaznog roka.

Prvi operativac Bavaraca Uli Henes najavio je potpunu rekonstrukciju i velika ulaganja u giganta iz Bavarske, dok nam kolege sa Ostrva donose prvu "bombu" koja glasi – Liroj Sane.

Kako ekskluzivno prenosi Dankan Kasls iz lista "Daily Records", šampion Nemačke dobio je dozvolu da pregovara sa krilnim napadačem Mančester Sitija. Spekuliše se da bi ceo posao mogao da bude vredan preko 80 miliona evra.

Bajern je propustio priliku da Sanea dovede iz Šalkea 2016. godine, kada su ga "Građani" pazarili za 50 miliona, ali nemački reprezentativac nije zadovoljan statusom i minutažom u ekipi Đozepa Gvardiole.

Sane je ove sezone sakupio 46 nastupa u svim takmičenjima, zabeleživši 16 golova i 18 asistencija, dok je u međuvremenu odbio nekoliko ponuda za produženje ugovora koji mu ističe za dve godine.

Dodatni problem za Siti, a plus za Bajern, jeste i aktuelna istraga Evropske fudbalske unije povodom kršenja pravila Finansijskog fer pleja (FFP), za šta istražitelji UEFA zahtevaju kaznu izbacivanja iz Lige šampiona.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još