Kako god se završi finale Sari će dobiti otkaz? - Admiral Bet SPORT

Kako god se završi finale Sari će dobiti otkaz?

Dušan Ninković
Foto: Clive Rose/Getty Images

Italijanski mediji imaju šokantne informacije. Po njihovom pisanju, Mauricio Sari će dobiti otkaz u Čelsiju bez obzira da li će pobeidti gradskog rivala u finalu Lige Evrope!

Mauricio Sari je prethodnog leta stigao u London, nakon što je pravio sjajne rezultate sa napolijem. Tamo se igrao prepoznatljiv fudbal, jedan od najlepših u Evropi, a u Čelsiju je stanje drugačije. Ovde se traže rezultati.

Zato je Italijan morao da odustane od nekih svojih principa. Teško mu je da balansira između želja i mogućnosti, a navijači od samog početka nisu na njegovoj strani. Ipak, "Plavci" već igrali jedno finale, u Liga kupu, a igraće i finale Lige Evrope. Ponovo su izborili direktan plasman u Ligu šampiona pa sezona nije neuspešna.

Kako piše "Gazeta delo Sport", ništa od toga neće biti dovoljno. Zbog lošeg odnosa sa igračima i navijačima, mada to treba uzeti sa rezervom, njemu je pripremljen otkaz. Londonski tim planira da se saradnja sa Italijanom prekine već ovog leta.

Kao potencijalni klubovi Mauricija Sarija u budućnosti pominju se Roma i Milan, a u nekim teorijama čak i Juventus, u slučaju da Alegri napusti taj klub. Sari je pre Čelsija radio u Napoliju i Empoliju, a još ranije u nekim niželigaškim ekipama. Trenerskim poslom je krenuo da se bavi uporedo sa poslom bankarskog službenika.

Foto: Clive Rose/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još