Mitra ćemo gledati u Bundesligi? - Admiral Bet SPORT

Mitra ćemo gledati u Bundesligi?

Dušan Ninković
Foto: Clive Rose/Getty Images

Bio je najbolji igrač Fulama, ekipe koja je u ligu ušla sa mnogo ambicije, ali na kraju nije pokazala dovoljno. Tim iz Londona će nazad u empionšip, ali Mitrović neće.

Sve je veće interesovanje za srpskog napadača. Momak koji je tokom prethodne sezone postigao dvocifren broj golova, a dvocifren je bio i tokom prethodne godine u dresu Srbije, ima mnogo ponuda. Krenule su na početku one lokalne, iz Premijer lige.

Nekoliko tima iz Engleske je zainteresovano da ga otkupi od Fulama.U jednom trenutku delovalo je da su zagrizli Kinezi. Imaju para, mogu da ponude mnogo, a i sam Mitrović je priznao da je takvu ponudu teško odbiti.

Sada su se javili i Nemci. Jedan tim iz Bundeslige možda ne može da ponudi toliko para, ali sportski motiv bi mogao da nadjača pare. Za usluge stamenog napadača zainteresovan je Bajer iz Leverkuzena.

Ekipa Bajera bi mogla da učestvuje u Ligi šampiona ukoliko se poklope rezultati poslednjeg kola. Bio bi to veliki izazov za napadača, kome bi bilo obezbeđeno mesto u startnoj postavi. Pre ekipom iz Leverkuzena biće naporno leto u kom će se ekipa značajno promeniti, a sve u cilju da se naredne godine ne čeka do poslednjeg kola sa evropskim kalkulacijama.

Kako piše Bild, Nemci su trenutno spremni da izdvoje oko dvdesetak miliona za igrača Fulama. Ekipi iz Londona se to uopšte ne sviđa jer svog najboljeg igrača procenjuju na skoro pa duplo, ali će nam naredni meseci dati odgovor gde će se preseliti rođeni Smederevac.

Foto: Clive Rose/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još