Rafinja se oprašta od Bajerna, a plače Riberi? - Admiral Bet SPORT

Rafinja se oprašta od Bajerna, a plače Riberi?

Dušan Ninković
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Kao što je to praksa poslednjih godina, kad igrač odlazi iz kluba, po poslednji put se novinarima obrati na konferenciji. Ne tako davno gledali smo i neke veće zvezde, a sada je red na Rafinju.

Znamo da će Roben i Riberi napustiti Bajern, njihova budućnost još nije poznata, a iz Minhena odlazi i Rafinja. Desni bek iz Brazila će se vratiti u domovinu nakon što je osam godina nosio dres nemačkog šampiona.

Godinama je bio u klubu, često ne kao prvi izbor, ali uvek pouzdan i bitan za klub. Upisao je mnogo nastupa, preko 250 trofeja i osvojio je dosta trofeja. Kao i ostala dvojica igrača koji odlaze, ostavio je dubok trag.

Bilo je to osam čarobnih godina. Imao sam sjajne momente ovde. Specijalno je bilo 2013. godine kada smo osvojili triplu krunu. Prijateljstva koja smo stvorili su nešto najbolje što se desilo.

Dok je trajala konferencija za medije, bilo je veoma emotivno u sali. Emotivan je bio i desni bek koji se opraštao od kluba, ali i njegovi saigraču. Ovoj maloj ceremoniji prisustvovali su Nojer, Levandovski, Alkantara, Sančez, Alaba i Riberi.

Francuski internacionalac primećen je kako plače. Od kluba se opraštao njegov dugogodišnji saigrač, ali je zaplakao i krilni napadač. Proveli su sjajne trenutke u klubu, a zajedno će ga i napustiti. Još uvek nije poznato gde će Francuz nastaviti karijeru, ali je siguran da će igrati još nekoliko sezona.

Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još