Troicki u svom stilu: Ušao u glavni žreb kao "laki luzer", gubio, spasavao meč loptu, preokrenuo i prošao dalje - Admiral Bet SPORT

Troicki u svom stilu: Ušao u glavni žreb kao "laki luzer", gubio, spasavao meč loptu, preokrenuo i prošao dalje

Stefan Cvetković
Foto: StarSport

Za razliku od kvalifikacija u kojima je izgubio posle nestvarnog preokreta, Viktor Troicki bio je siguran u prvom meču na čelendžeru u nemačkom Hajlbronu posle preokreta.

Ukoliko vam je promaklo, Viktor je u kvalifikacijama za ovaj turnir doživeo nestvaran poraz i pored toga što je vodio sa 1:0 u setovima, 5:1 u drugom i imao 40:15 na svom servisu. U glavni žreb je upao kao "laki luzer" i bio slobodan u prvom kolu, dok mu je rival u drugom bio ruski teniser Aleksej Vatutin.

Kako nas je navikao, kod Viktora ništa nije lako, tako je do današnje pobede došao nakon preokreta posle više od dva sata igre – 2:6, 6:1, 7:6.

Prvi set je izgubio veoma lako sa 6:2, u drugom posle startnih 1:1, srpski teniser vezuje pet gemova sa tri napravljena brejka i slavi sa 6:1 u tom delu igre. Treći, poslednji set, doneo je dosta drame. Viktor je imao vođstvo od 5:3 i servirao je za meč, ali ruski teniser dolazi do brejka i odvodi set u taj brejk.

Tamo je Troicki prvo spasao meč loptu, zatim došao do svoje prilike za pobedu u meču koju nije propustio.

Protivnik u narednom kolu biće mu Giljermo Garsija-Lopez.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još