Anćeloti dogovorio uslove sa vezistom, još samo da klub popusti - Admiral Bet SPORT

Anćeloti dogovorio uslove sa vezistom, još samo da klub popusti

Stefan Cvetković
Foto: StarSport

Karlo Anćeloti je veoma blizu pojačanja za narednu sezonu.

Italijanski trener želi pojačanje na sredini terena. Odlaskom Mareka Hamšika, kao i potencijalnim transferom Alana, nastala bi velika rupa na sredini terena koju je potreno pokriti. Iz tih razloga užurbano se radi na dovođenju novih igrača i sa jednim je dogovorena saradnja, samo se čeka još "zeleno svetlo" njegovog matičnog kluba.

Napoli je dogovorio lične uslove sa vezistom Fiorentine Džordanom Vereturom. Anćeloti je spremio francuskom vezisti petogodišnji ugovor, ali problem predstavljaju pregovori sa timom iz Firence. "Ljubičasti" žele čak 27 miliona evra za njegov transfer, dok Napoli ne ide iznad 20.

26-godišnji vezista jedan je od standardnijih u Fiorentini, koju je pojačao 2017. godine u transferu vrednom 7 miliona evra iz Aston Vile. Za dve sezone u Italiji odigrao je 67 utakmica u italijanskom prvenstvu i postigao 13 golova.

Veretu je nedavno dao intervju u kome je otvoreno pričao o nameri da igra u Ligi šampiona i da će razmisliti o budućnosti u klubu. S obzirom da je Fiorentina na razočaravajućem 13. mesto na tabeli, jedini način da se dokopa elitnog evropskog takmičenja je da napustio stadion "Artemio Franki".

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još