Pavlović presrećan, otkrio kako je saznao da će debitovati za Partizan - Admiral Bet SPORT

Pavlović presrećan, otkrio kako je saznao da će debitovati za Partizan

Milovan Longinov
Foto:StarSport

Mladi fudbaler Partizana Lazar Pavlović  presrećan je zbog debija za prvi tim crno-belih, protiv Radničkog u polufinalu Kupa Srbije.

Pavlović je debitovao sinoć, u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša posle koje su se crno-beli plasirali u finale.

Pavlović je 2001. godište, a sa prvim timom trenirao je zimus na pripremama.

Pre tri nedelje sam zvanično priključen prvom timu i od tada treniram sa njima. Imao sam sreću da većinu igrača poznajem, jer sam sa trojicom svojih drugova imao čast da ih upoznam još u januaru na Teleoptiku. I tada i sada su me sjajno prihvatili, tako da mi je sve bilo mnogo lakše, a posebno što sam tada uvideo šta znači seniorski fudbal i šta se od igrača traži.

On je dodao da nije ni slutio da će biti među 18 igrača, a kamoli da će biti starter.

Čak ni ja nisam znao da ću biti među 18 i krenuti na put, a kamoli da ću biti starter. Bio sam zaista iznenađen, ali nije bilo negativne treme, već samo želja da utakmica što pre počne. Kada me je trener pitao da li sam spreman, odgovorio sam odmah da jesam. I zaista sam i bio. Taj osećaj se ne može opisati osim rečju – fenomenalno. Prvo sam javio svojoj porodici, a onda se javila mala pozitivna trema i želja da što pre izađem na teren. Ovo je ostvarenje mog sna.

Partizan brani trofej a u finalu će 23. maja igrati protiv Crvene zvezde, a videćemo da li će Pavlović dobiti šansu i u "večitom" derbiju.

Foto:StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još