Ronaldo glasao za nemoguću misiju na klupi Juventusa! - Admiral Bet SPORT

Ronaldo glasao za nemoguću misiju na klupi Juventusa!

Milovan Longinov
Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Portugalac je sa njim doživeo preporod i osvojio prvu Ligu šampiona sa Real Madridom.

Juventus će ovog leta imati najteži zadatak da pronađe adekvatnu zamenu za Masimilijana Alegrija, a Kristijano Ronaldo je već dao svoj glas, a to je – Karlo Anćeloti.

Italijan je sarađivao sa Ronaldom tokom dve sezone, a već u prvoj 2013/14, Real je osvojio Ligu šampiona. Ipak, Anćeloti je dobio otkaz posle druge sezone i Lige šampiona, jer je dva puta prepustio titulu u La Ligi – Atletiko Madridu i Barseloni.

Više izvora u italijanskim medijima danas prenose da je Ronaldo poručio upravi da pokuša da dovede Anćelotija, ali to je u ovom trenutku nemoguća misija. Prvo, Anćeloti ne bi želeo da izneveri Napolitance koji su ga doveli prošlog leta, a pritom ima i ugovor do juna 2021. godine. Predsednik Aurelio De Laurentis ni po koju cenu ne bi dozvolio da njegov trener pređe direktno na klupu Juventusa.

Podsetimo, Anćeloti je kratko sedeo na klupi "Stare dame" od februara 1999. godine do juna 2001, ali se sa klubom rastao u ne baš najboljim uslovima. Kasnije je otišao u Milan i napravio čudo, a upravo je u finalu LŠ pobedio Juventus 2003. godine.

Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još