Vladan Milojević prelomio – i rešio da ostane!

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Crvena zvezda zna ime trenera koji će se naredne sezone predvoditi. To ime će biti isto kao i u prethodne dve godine, jer Vladan Milojević ostaje na radnom mestu.

Unosne ponude iz Azije, posebno iz Kine, ali i neke priče o odlasku u Grčku, za sada ostaju samo teorija. Čovek koji je u poslednje dve godine stvorio jednu potpuno novu generaciju Zvezdinih igrača ostaće u klubu.

Po informacijama koje smo dobili iz kluba, strateg crveno-belih i njegov kompletan stručni štab ostaće na stadionu "Rajko Mitić" i treću godinu uzastopno. Prvo slede novi evropski izazovi, a zatim i borba za domaće trofeje u narednoj sezoni. Naravno, pre toga treba proslaviti titulu sutra, a zatim se boriti i u finalu kupa.

Šansa da sa voljenim klubom ponovo uradi nešto veliko u Evropi, ali i da stigne Miljana Miljanića koji ima tri uzastopne titule, motivisale su bivšeg defanzivca da ostane u klubu. Vladan Milojević je po svemu sudeći odbio inostrane ponude i spreman je da barem još jednu sezonu radi u srpskom šampionu.

Situacija je prethodnih nedelja bila neobična, pa je Zvezda već gledala u budućnost. Dok je Milojević odlučivao, licitiralo se njegovim naslednicima. Lalatović, Mihajlović, Jovanović ili Đorvić moraće da sačekaju neku drugu priliku.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još