Stiv Ker: Drejmond odigrao meč karijere - Admiral Bet SPORT

Stiv Ker: Drejmond odigrao meč karijere

Dušan Ninković
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Ekipa Golden Stejta je stigla do treće pobede u finalu zapadne konferencije i sada je veoma blizu borbi za odbranu titule. Jedan od ključnih igrača bio je Grin.

Često osporavani košarkaš, igrač kom su ponekad provokacije ispred košarke, noćas je bio fenomenalan. Povukao je kada ekipi nije išlo, istopio je prednost Portlanda, a popunio je sve kolone.

Meč je završio sa tripl-dabl učinkom, a reči hvale za ovakvu partiju imao je i Stiv Ker. Trener prvog favorita za titulu zadovoljan je kako je njegov igrač izgledao na terenu.

Ne znam ni šta da kažem o Drejmondu. Bio je poput kugle za rušenje, Uništavao je sve što se našlo ispred njega. Činilo se da se uopšte ne umara. Ovo je njegova najbolja partija u karijeri.

Golden Stejt je do pobed eu trećem meču predvodio i Stef Kari, koji je bio najefikasniji igrač susreta. Ipak, bek se probudio za igru tek kada Grin preuzeo stvari u svoje ruke i početkom treće deonice krenuo da stvara preokret.

Bio je diciplinovan. Nije želeo da ga išta poremeti. Sudije, izgubljene lopte, promašeni šutevi… Kontrolisao je situaciju.

Golden Stejt će prvu meč loptu u ovoj seriji imati u noći između ponedeljka i utorka, dok će se Portland pred svojim navijačima truditi da ne bude počišćen.

Foto: Ezra Shaw/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još