Partizan konačno dobija dugogodišnju želju u defanzivi? - Admiral Bet SPORT

Partizan konačno dobija dugogodišnju želju u defanzivi?

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Bila je ovo teška i naporna sezona za Partizan. Tek u njenom finišu, dobrim igrama u kupu i sa nekoliko prvenstvenih pobeda, podignut je moral.

Predstoji još finale kupa, protiv najvećeg rivala. Igraće se u četvrtak na stadionu "Rajko Mitić", a biće to prilika da se spasi sezona. Vremena za odmor svakako neće biti previše.

Uskroo će početi i evropske kvalifikacije, a pre toga pripreme za njih. Praktično, već sredinom juna timovi će ponovo u trenažni proces. Punim intenzitetom, bez poštede.

Partizan mora da misli o pojačanjima, a jedno od njih mogao bi da bude Ivan Obradović. Iskusni levi bek je završio svoju misiju u Anderlehtu i sada bi mogao da se vrati kući.

Navijači Partizana sasvim sigurno priželjkuju njegov povratak. Poslednjih nekoliko sezona, crno-beli lutaju sa izborom na poziciji levog beka. Još od pozajmice antonova, pa preko Miletića, Uroševića, Šehovića… niko nije dovoljno konstantan.

Iskustvo Ivana Obradovića, doskorašnjeg reprezentativca i dugogodišnjeg internacionalca, značilo bi mnogo. Partizan je pokušao da ga ukrade u nekoliko prelaznih rokova, ali nije uspeo. Sada je Obradović slobodan pa treba očekivati novu akciju kluba iz Humske.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još