Ponoćni tiket: Poeni, skokovi i asistencije, da li večeras dobijamo prvog finalistu? - Admiral Bet SPORT

Ponoćni tiket: Poeni, skokovi i asistencije, da li večeras dobijamo prvog finalistu?

Marko Đinđić
Foto: Twitter@warriors

Košarkaši Portland TrejlBlejzersa i Golden Stejt Voriorsa odmeriće snage po četvrti i možda i poslednji put u finalu Zapadne konferencije.

U 03:00 po našem vremenu u noći između ponedeljka i utorka na parket će istrčati igrači prvoplasiranog i trećeplasiranog tima u regularnoj sezoni na Zapadu, pa ćemo u ranim jutarnjim časovima možda dobiti i prvog finalistu, koji bi u velikom finalu mogao da se nađe i peti put uzastopno.

Golden Stejt Voriorsi, aktuelni dvostruki uzastopni šampioni, izbacili su u šest utakmica Los Anđeles Kliperse, u šest utakmica Hjuston Roketse i sada bi mogli u četiri utakmice da počiste Portland, koji je u pet mečeva izbacio Oklahoma Siti Tander i Denver Nagetse našeg Nikole Jokića u sedam odigranih mečeva.

"Ratnici" igraju bez najboljeg igrača i strelca Kevina Durenta, kao i bez startnog centra Demarkusa Kazinsa, ali to nije problem, pošto su bez njih dvojice već pobedili u tri vezane utakmice, zahvaljujući sjajno timskoj košarcima, raspucanim Karijem i Tompson, odličnim Drejmondom Grinom i defanzivno "nabrijanim" Andreom Iguodalom, uz naravno pomoć i ostalih igrača sa klupe.

https://millenniumbet.rs

Što se tiče ekipe Golden Stejta, skoncentrisaćemo se samo na Kleja Tompsona. Klej je jedan od najboljih "catch and shoot" (šut iz mesta čim prihvati loptu, tačnije dobije pas u ruke) i retko kada pravi nekoliko driblinga sa loptom i izbacuje ekstra pas, pa zato od njega nikada ne očekujemo veliki broj asistencija. Večeras je granica na njegove asistencije 2,5 i mi mislimo da preko dve asistencije neće biti u njegovoj koloni:

Klej Tompson asistencije 2,5 – (1,70)

Što se tiče ekipe Portlanda, tu ćemo tipovati sve, i skokove i poene i asistencije.

Si Džej Mekalum pokazao se kao najpouzdaniji igrač i u ovoj i u prošloj seriji. Preuzeo je ulogu glavnog skorera od Lilarda i često ga gledamo u izolacijama i kako sam sebi gradi šut. Zato takođe mislimo da neće prebaciti svoju granicu sa asistencijama:

Si Džej Mekalum asistencije 3,5 – (1,65) 

Skokove ćemo tipovati na uvek defanzivno nastrojenom Al Faruk Aminu, niskom krilu ekipe:

Al Faruk Aminu skokovi 5,5 + (1,85)

Dok ćemo se na poene skoncentrisati kod Demijana Lilarda, koji mora da proradi i spasi svoju ekipu od ispadanja:

Demijan Lilard poeni 25,5 + (1,85)

Ukupna kvota na tiketu je 9,60. 

Tiket možete uplatiti online ili na našim uplatnim mestima sa kodom DHUSC. 

 

Foto: Twitter@warriors

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još