Skaj tvrdi: De Liht je Barselonin! - Admiral Bet SPORT

Skaj tvrdi: De Liht je Barselonin!

Dušan Ninković
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Interesuju se engleski timovi, interesuju se Bajern, Juventus, PSŽ… Skaj tvrdi da će kapiten Ajaksa biti novi igrač Barselone.

Jedan od momaka koji su obeležili sezonu u evropskom fudbalu sigurno će promeniti sredinu. Nakon što je Ajaks osvojio duplu krunu u domaćim okvirima, a u polufinalu Lige šampiona ispao tek u nadoknadi revanša, cene su se promenile.

Sada su ajaksovi fudbaleri najtraženija roba na tržištu. Neres, Zijeh, Tadić… Svi imaju dobru cenu i svi su u drugom planu zbog Matijasa de Lihta. Nakon Frenkija de Jonga, i on bi mogao put Barselone.

Praktično svi najbolji evropski timovi želeli su u svojim redovima mladi dvojac iz Holandije. Ispostaviće se da je najbliža tome Barselona. De Jong je potpisao za obeštećenje od 75 miliona, dok se očekuje da De Liht bude plaćen deset miliona manje. Tako barem prenosi Skaj.

Ova dva poteza bi konačno rešila sve Barselonine probleme u odbrani. De Liht bi fantastično popunio štopersku poziciju, a nakon kapitenske trake u Ajaksu bio bi budućnost i katalonskog tima. U narednim godinama, sasvim sigurno bi tu čast dočekao i na "Kamp Nou".

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još