Zvezda dobila pojačanje, Amela Terzić stiže ''na pozajmicu'' - Admiral Bet SPORT

Zvezda dobila pojačanje, Amela Terzić stiže "na pozajmicu"

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Atletičari Crvene zvezde takmičiće se u Kupu evropskih šampiona, a značajno pojačanje biće i Amela Terzić.

Najbolja srpska srednjeprugašica dobila je poziv šampiona naše zemlje da im se priključi tokom ovog takmičenja. Crvena zvezda će se takmičiti u B grupi Kupa evropskih šampiona i cilj je osvajanje što više bodova, kao i pokušaj ulaska u A grupu.

Terzić nije jedino pojačanje Crvene zvezde. Pre nje je dogovoreno da na ovom takmičenju crveno-beli dres obuče i Dragana  Tomašević, rekorderka u bacanju diska. Njih dve bi trebalo da budu neki od najjačih aduta u borbi za bodove, ali da iskustvom pomognu i ostalima.

Amela Terzić je tokom karijere već imala ovakve nastupe, pošto je branila boje Sirmijuma i banjalučkog Borca. Odluka da se takmiči u Finskoj doneta je u saradnji sa trenerom Rifatom Ziljkićem..

Pozvali su nas iz Zvezde, pre svih Desimir Gajić, i zamolili nas da se Amela pridruži Crvenoj zvezdi za ovo takmičenje. Cilj je da se klub domogne A grupe, a Amela će trčati 1.500 metara. Rekao sam im da na nju mogu da računaju u bilo kojoj disciplini između 800 i 1.500 metara, samo da bi donela što više bodova.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još