MillenniumSport slavi prvi rođendan! Igrajte se sa nama danas, čekaju vas iznenađenja!

Milovan Longinov

Dragi naši čitaoci i igrači, pre tačno godinu dana, MillenniumSport objavio je svoj prvi tekst.

Tog 21. maja 2018. godine, u 8.00, naš Srđa je objavio simbolično tekst koji smo znali da niko drugi neće imati, jer nam je i ideja od početka bila da imamo "ono nešto" što će nas svakodnevno razlikovati.

Nismo se baš zadržali samo na tekstovima o SP motornom testerom, kao što znate, krenuli smo silovito, jer je današnja sportska web scena kao Liga šampiona, a mi smo želeli da budemo Ajaks.

Sedmorica ludaka, na čelu sa najluđim, krenulo je u ofanzivu, napadački, "krojfovski", 4-3-3, svi u napad, jedan je Hase i tako je i danas, godinu dana kasnije.

Objavili smo, ovog trenutka, 2.590 tekstova, svih novinarskih žanrova, ali drugačije i šarenije. Krenuli smo sa specijalom za Mundijal, sedeli smo četiri sata sa Lanetom Jovanovićem, nešto manje sa Bambijem Tošićem, a sa Radomirom Antićem je bilo "Alo Madrid, da li se čujemo". Sale Ilić nam je otkrio neispričanu priču o taksisti koja je promenila sve. Posebnu emociju imamo ka Peci Kodžu, pa smo skoknuli i do Inđije na partiju fuce i treće poluvreme. Naš tekst o Nemanji Matiću dobro je prodrmao čitavu Srbiju, a bogami i dijasporu.

Nemanja u svojoj kolumni La pelota no se mancha ponedeljkom u 20.00 piše fudbalsku poeziju. Đinđa je doktor za kladionicu i sa vama nesebično šeruje svoje znanje. St.EF je jedini novinar u Srbiji koji bi pre intervjuisao sve menadžere 6. engleske lige, nego Premijer lige (izuzev Maurisija Poketina), a do jednog je već i došao, i uskoro bi mogao kod istog i u goste. Mare arhivator zna ko je bio prvi strelac SP u rukometu 1997. Džoni voli da piše otvorena pisma i tera ljude da se zamisle još jednom, a Đuka svakog petka u 21.00 bira Facu nedelje.

Tokom naših prvih 12 meseci pokušali smo da vam približimo sport iz raznih uglova, i da se zajedno igramo, pa je tako i danas.

Pratite naše Fejsbuk i Instagram stranice, tamo vas čeka video sa iznenađenjima i kviz znanja, a najbrži i najpametniji moći će da osvoje dresove Lionela Mesija, Kevina Durenta i Džejmija Vardija.

Čekamo vas!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još