Partizan krenuo u renoviranje - prvo je na redu teren - Admiral Bet SPORT

Partizan krenuo u renoviranje – prvo je na redu teren

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Fudbaleri Partizana su ovu problematičnu sezonu završili na najbolji mogući način. Osvojen je kup i to pobedom nad najvećim rivalom, na gostujućem stadionu.

Možda i kao nagradu za to, čelnici kluba iz Humske su krenuli sa renoviranjem. Dom fudbalera Partizana trebalo bi da naredne sezone bude mnogo bolje mesto za igranje fudbala. Kako u običnim uslovima, tako i u zimskim mesecima.

Već se počelo sa kopanjem, a tokom narednih meseci bi trebalo da se ispod travnate podloge postavi sistem za grejanje. Tako bi se izbegle situacije kakve smo imali u finišu jesenjeg dela prvenstva. Sećate se utakmice protiv Mačve koja je odigrana u skoro neregularnim okolnostima.

Partizan će ovog leta, pre evropskih izazova crno-belih, postaviti i novu travnatu podlogu. Tako će lopta bre ići, a to je psoebno značajno u uvodnim kvalifikacionim kolima, kada s eprotivnici isključivo brane.

Miloš Vazura je istakao da će ukupna cena započetih radova na stadionu Partizana biti oko 400 hiljada evra, ali da klub neće snositi sve troškove sam. Određeni procenat će pokriti UEFA, krovna organizacija evropskog fudbala.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još