Edin Džeko menja klub, ali ne i državu - Admiral Bet SPORT

Edin Džeko menja klub, ali ne i državu

Dušan Ninković
Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Do sada u dresu Rome, a od naredne sezone severnije od Rima. Tako prenosi Skaj sport, italijanski medij koji tvrdi da će Džeko promeniti klub.

Napadač reprezentacije Bosne i Hercegovine će se iz Rima preseliti u Milano, gde bi trebalo da obuče dres Intera! To je ekskluziva koja se danas pojavila u Italiji.

Razlog za ovaj transfer je Edinova želja da promeni sredinu. On je čelnicima Rome saopštio da ne želi da produži ugovor koji ističe narednog leta. Zbog toga su prinuđeni da ga prodaju sada i zarade bar delić obeštećenja.

Inter se i ranije interesovao za napadača, ali je ovo prvi put da neki italijanski medij tvrdi kako je transfer završen. Još uvek nije poznata cena, kao ni dužina ugovora koji bi potpisao sa Interom.

Edin Džeko je stigao u Romu iz Mančester Sitija. Kupili su ga 2015. godine za 15 miliona funti i ispostavilo se da je to pogodak. Ove sezone je dao 14 golova i imao 11 sistencija. Džeko je inače uspeo da postigne preko 50 golova u Nemačkoj, Engleskoj, Italiji i dresu reprezentacije.

Foto: Valerio Pennicino/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još