Fejsa ide u novu zemlju po novu titulu i spas velikana - Admiral Bet SPORT

Fejsa ide u novu zemlju po novu titulu i spas velikana

Nikola Bulatović
Foto: Pixabay

Osvojio  je 22 pehara igrajući za tri kluba – Partizan, Olimpijakos i Benfiku. Od 2008. do danas osvojio je 11 titula u nacionalnim prvenstvima, što znači da je samo jednu godinu od tada završio, a da nije bio šampion sa klubom za koji nastupa.

Mnogi su ga osporavali, ali je on uvek i iznova demantovao sve kritičare. Ljubomir Fejsa, drugo je ime za titulu. Sa Benfikom je pre nekoliko dana osvojio svoju petu u tom dresu i sada je vreme za nove destinacije i nove podvige. Mediji prethodnih dana pišu o tome da bi Fejsa mogao da obuče dres još jednog velikana.

Fenerbahče je, navodno, veoma ozbiljan u nameri da dovede zadnjeg veznog "Orlova", a govori se o sumi od 3 miliona evra. Benfika neće praviti probleme Fejsi, iako ima još dve godine ugovora. Sa druge strane istanbulski velikan imao je jenu od težih sezona u svojoj istoriji, jer je do poslednji utakmica strepeo za opstanak u eliiti.

Benfika podmlađuje tim, Fener renovira i dovodi proverena imena. Otuda i ovaj transfer deluje vrlo realno, dok mediji u turskoj nagoveštavaju da je cela stvar u vezi sa ovim poslom praktično gotova.

Ako neko može da izvuče Fener iz provalije onda je to Fejsa. Čovek je, dokazano, talija.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još