Gotovo je - Poznat Alegrijev naslednik i svi detalji ugovora - Admiral Bet SPORT

Gotovo je – Poznat Alegrijev naslednik i svi detalji ugovora

Dušan Ninković
FOTO: Twitter/juventusfc

Iz Italije stiže vest da je sve gotovo! Pred burno leto u Torinu, rešen je najveći problem. Pronađen je naslednik Maksa Alegrija.

Tankredi Palmeri, jedan od najpoznatijih novinara u Italiji tvrdi da je dogovor napravljen. Po njegovim informacijama, to će biti Mauricio Sari. Bivši trener Napolija preuzeće šampiona Italije i tim koji mu je redovno otimao trofeje.

Dogovor je postignut i Sari će u Torinu dobiti trogodišnji ugovor. Njegova vrednost će biti 7 miliona evra, a jedina prepreka je trenutni, važeći ugovor sa Čelsijem. Čim se on raskine, potpisaće ovaj u domovini.

Bez obzira da li će Mauricio Sari osovjiti Ligu Evrope ili ne, on će dobiti otkaz u Londonu. To je već sada poznato, a poznato je i da će samo nekoliko dana nakon toga već imati novi trenerski angažman. Priča se da je Italijan spreman i da podnese ostavku i oprosti sav novac Čelsiju u zamenu za slobodu.

Prvi pik za ovo leto je bio Gvardiola i to ne treba kriti. Takve informacije su stizali iz Italije, Španije, Engleske. Tri puta je Pep Gvardiola odbijao Juventus prethodnih dana, pa je moralo da se pronađe alternativno rešenje.

U prilog ovoj tvrdi italijanskog novinara ide i to što su svetske kladionice uglavnom vratile Gvardiolu u svoju ponudu, ali su sada iz nje skolinili Sarija. Juventus se očigledno odlučio za ovu varijantu, nadajući se da će domaći trener uspeti da im donese rezultat.

FOTO: Twitter/juventusfc

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još