"Okice, ovo ti je poslednja utakmica, ti ćeš da je rešiš..." Rešio jeste, poslednja NIJE - Admiral Bet SPORT

"Okice, ovo ti je poslednja utakmica, ti ćeš da je rešiš…" Rešio jeste, poslednja NIJE

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Pred finale kupa Srbije njemu je uručen dres, kao potvrda odlaska. Posle finala kupa najavljuje se njegov ostanak u Partizanu.

Ne samo da nije "bivši" štoper Partizana, već je pred Bojanom Ostojićem novi ugovor, tako baš piše beogradska štampa, a tako nešto nagovestio je i trener Partizana Savo Milošević:

Ostojić je zaista fenomenalan momak. Vidim da ga mnogi ovih dana opraštaju od Partizana i fudbala. Ja sam suprotnog mišljenja. Nije samo gol koji je postigao, odlično je igrao celu utakmicu.

Ostojić je posle utakmice govorio o trnovitom putu koji je prešao u poslednje vreme u crno-belom dresu. Evidentno je da postoje problemi između njega i uprave, ali se lako može desiti da posle pobede na "Marakani" oni budu prevaziđeni. Štoper crno-belih pomenuo je reči Blekija Milenkovića koji mu je poručio:

Okice, poslednja ti je utakmica, ti ćeš da je rešiš, isto kao i ja kad sam odlazio u Fiorentinu.

Blekije je "pogodio" ko će rešiti utakmicu, ali nije bio u pravu za nešto što su svi smatrali izvesnim – da je 35-godišnjem štoperu ovo poslednja utakmica.

Videćemo šta nam donose dani koji slede. Prema sadašnjem razvoju događaja – Ostojić će i naredne sezone nositi crno-beli dres.

 

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još