Partizanova želja je Senegalac? - Admiral Bet SPORT

Partizanova želja je Senegalac?

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Neće biti ni malo odmora u Partizanu ovog leta. Sezona je bila i onakva i ovakva, spašena je pobedom u finalu kupa, a već su okrenuti narednoj.

Partizan će sledeće sezone morati da ostavi bolji utisak u domaćoj ligi, ali i da popravi evropski koeficijent. Igranje grupne faze Lige Evrope bio bi pravi korak u tom smeru. Za to su potrebna pojačanja.

Samo nekoliko dana nakon što su završeni prvenstvo i kup, počela je da radi uprava. Saša Ilić se oprostio, ali Bojan Ostojić očigledno nije. Kako se šuška, mogao bi da bude ponuđen produžetak saradnje iskusnom defanzivcu.

Počeli su radovi na stadionu, sređuje se teren i ispod njega se postavljaju grejači. Igraće se u Humskoj i po snegu, ali na novoj travnatoj podlozi. A da vidimo ko će naredne sezone trčati po njoj.

Po nekim izvorima, to bi mogao da bude Ibrahim Ndiaje. Momak koji je već nekoliko sezona u Srbiji jedno je od zanimljivih imena u tefterima čelnih ljudi Partizana. Napadač Napretka iz Kruševca mogao bi da se preseli u Beograd.

Ndijaje ima 24 godine, a bio je i reprezentativac Senegalu u uzrastu do 17 godina. U Napredak je stigao iz rodne zemlje, kratko je bio u danskom Randersu, ali se vratio u Kruševac. Za Napredak je odigrao preko 160 mečeva i postigao preko 40 golova.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još