Šta Vazura misli o "Uprava napolje"? - Admiral Bet SPORT

Šta Vazura misli o "Uprava napolje"?

Nikola Bulatović
Foto: StarSport

Duže vreme traje nezadovoljstvo navijača "Partizana" situacijom u klubu i teško da će se takav stav promeniti posle osvojenog kupa.

Bez obzira na to što je u finalu savladana Crvena zvezda utisak je da Partizan ove sezone igra ispod svakog nivoa. Ruku na srce, u poslednjim utakmicama situacija na terenu nešto je bolja, ali daleko je to od onoga što bi moglo da zadovolji sve kojima je crno-bela boja u srcu.

Kako u klubu reaguju na prozivke sa tribina? Utisak je, da i nisu preterano zabrinuti. Sportski direktor Miloš Vazura kaže da su kritike dobrodošle, ali ističe da uprava radi dobar posao:

Sve kritike prihvatamo, naročito ako su iskrene. Navijači su deo Partizana, voleo bih da dolaze na utakmice u još većem broju. Posle četiri i po godine rada i šest trofeja, plus dva plasmana u Ligu Evrope i dočekanog proleća na međunarodnoj sceni posle 13 godina, konstatovao bih – velika stvar. Ako neko ne misli tako, onda… Naravno, želimo titule i Ligu šampiona, trudićemo se da to već od sledeće sezone počnemo da sprovodimo u delo.

Partizan je osvojio četvrti uzastopni kup, ali je u prvenstvu bio na trećem mestu, koje je osigurao tek u poslednjem kolu.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još