Jović "tvrdi pazar" i nervira Real: Premijer liga ili Serija A? - Admiral Bet SPORT

Jović "tvrdi pazar" i nervira Real: Premijer liga ili Serija A?

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Potencijalni odlazak Luke Jovića iz frankfurtskog Ajntrahta polako se pretvara u sagu.

Iako je delovalo da je transfer karijere samo nekoliko dana daleko, kada je saopšteno da će potpisati petogodišnji ugovor sa madridskim Realom, vredan 12 miliona po sezoni u celom poslu od 60, vrlo je moguće da najtraženiji mladi napadač Evrope ipak promeni kurs.

To je nagovestio i sâm Luka u razgovor za list "Velt am Sonntag".

Posle iskustva u Ligi Evrope, mogao bih da tvrdim da mi neke druge lige u Evropi više odgovaraju, tj. – mom stilu fudbala.

Posle sezone u kojoj je postigao 27 golova i zabeležio sedam asistencija, na putu "Orlova" ka polufinalu Lige Evrope – gde su zaustavljeni od strane Čelsija tek posle penala – i novom učešću u Evropi, lista zainteresovanih velikana nastavlja da raste…

Bundesliga jeste zahtevna, ali dok sam igrao protiv Čelsija i milanskog Intera stekao sam utisak da bih se još bolje osećao u Engleskoj ili Italiji… Prosto mi više odgovara način na koji oni igraju. Želim da se odmerim sa najboljima na svetu i da vidim gde je moje mesto, dok je samo jedna stvar sigurna i jasna – želim da imam uspešnu karijeru.

Momak iz Bijeljine ima samo 21 godinu, a tim iz Frankfurta ga je ovog leta otkupio od Benfike za svega sedam miliona evra, prema ranijem dogovoru.

Jovićeva trenutna vrednost procenjuje se na 55 miliona, ali se spekuliše da, ono što je i napravilo problem u pregovorima sa "Kraljevićima", da čelnici Ajntrahta žele devetocifreno obeštećenje.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još