AdmiralBet radio – brže, bolje, glasnije – najbolje kladioničarske priče na klik od vas!

Dušan Ninković

Navikli ste da vas uvek iznenadimo nečim novim, a mi se trudimo da iznenađenjima ne bude kraja! Zato smo sada otišli korak dalje.

Kladionica AdmiralBet, kao deo Novomatic grupe, pripremila vam je još jedan novi medij preko kog možete da nas pratiti. Ukoliko vam je dosadilo da nas čitate, u šta uopšte ne verujemo, sada ćete moći i da nas poslušate.

Naši kladioničarski predlozi, najbitnije vesti iz sveta sporta, muzika koja će te opustiti i pripremiti za spremanje dobitnog tiketa. E, pa sve to ćemo da upakuje u radio! Na jednom mestu imaćeš kompletan doživljaj.

 

Ne možemo da kažemo da idemo u korak sa trendovima jer mi idemo ispred njih. Ovo je revolucionaran koncept, a vas na našem radiju pored već pomenutog sadržaja čeka i mnogo iznenađenja.

Pripremi se, uskoro vam spremamo emisije sa sjajnim gostima, podkaste i mnoge druge stvari. Naš radio je tvoj izvor informacija, onih sportskih i onih kladioničarskih. Kao da su čoveku i potrebne neke druge, zar ne?

 

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] tako, kao što ste i navikli, uvek imamo spremna iznenađenja za vas. Od juče možete i da slušate naš Admiral radio bilo kada i bilo gde, a sada možete i da čitate naše vesti na daleko lakši način, na vašim […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još