"Daj, molim te, promaši..." - Admiral Bet SPORT

"Daj, molim te, promaši…"

Nikola Bulatović
Foto: Printscreen YouTube

Igrao se Filip Krajinović sa svojim, ali i živcima svojih navijača. Posle 2:0 dopustio je Karbaljesu Baenji da se vrati u meč i onda posle niza preokreta i brejkova u završnici ipak savlada Španca.

Somborac nije krio zadovoljstvo posle pobede, ali je svestan činjenice da je meč morao da bude gotov ranije:

Bio je jako težak meč. Držao sam ga pod kontrolom skoro tri seta, servirao za meč i imao meč loptu, a posle mi se dogodio pad koji mi se retko dešava. Počeo sam mnogo da grešim iz prve lopte, što ne radim skoro nikada. Eto, desilo se, a on je preuzeo inicijativu i ja sam ušao u njegovu igru. Posle sam nekoliko puta servirao za meč u petom setu, nisam uspeo, ali ostao sam agresivan do kraja meča i mislim da je to bio ključ za pobedu.

Filip kaže da je u trećem setu osetio da mu je pao šećer i da se nadao da će mu Španac pomoći nekom svojom greškom:

Iskreno, molio sam Boga: ‘Daj molim te promaši, malo mi daj’. Stvarno mislim da je imao vrlo malo neiznuđenih grešaka, pokazao je da je u odličnoj formi i da igra jako dobro. Molio sam boga da mi jedan poen pokloni kako bih ja onda mogao rasterećenije da igram. Pogrešio je ritern za tu poslednju meč loptu, u sledećem poenu sam rekao sebi: ‘Serviraj, prva lopta napad u drugu stranu i šta bude.

Sledeći protivnik Krajinoviću biće Stefanos Cicipas. Meč se igra u petak, od 11 časova.

Foto: Printscreen YouTube

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još