Prvo mu oduzeli kapitensku traku, sada ga ponižavaju na treningu

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Reprezentacija Brazila se priprema za kontinentalno prvenstvo Južne Amerike. Biće domaćini tog turnira, očekivanja su velika.

Nakon što na Mundijalu u Rusiji nisu napravili veliki rezultat, moraće u domovini da odbrane čast. Istina, ovo je mnogo slabije takmičenje, ali i to je jedan od razloga zbog kojih moraju da budu na maksimumu.

Čileanci su nedavno osvojili dva uzastopna turnira, snažan je i Urugvaj, Argentina će dovesti Mesija… Neće biti nimalo lak posao osvojiti ovo. Posebno ako u reprezentaciji bude loših odnosa.

Prvo se pojavila informacija da će Nejmaru biti skinuta kapitenska traka. Znamo da su u bliskoj prošlosti često menjali kapitene, želeći da svi steknu ulogu lidera. To nije nešto što se sviđa prvoj zvezdi tima.

A nije mu se svideo ni dribling Vevertona. Mladi reprezentativac BRazila, momak koji ima samo 19 godina, "prodao" je fintu Nejmaru. U punom trku mu je na treningu gurnuo loptu kroz noge, a igrač PSŽ-a se nakon toga ponašao vrlo nekorektno. Prvo je oborio saigrača iz reprezentacije povlačenjem za marker, a zatim lagano otišao sa mesta događaja.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još