Krenule i Nišlije - Radnički doveo prvo pojačanje - Admiral Bet SPORT

Krenule i Nišlije – Radnički doveo prvo pojačanje

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Počeo je prelazni rok na "Čairu". Nekoliko odlazaka, uglavnom igrača kojima je istekao ugovor, a onda i vreme za dolaske. Igrački kadar mora da bude jak.

Nakon što je nekolicini igrača istekao ugovor, otišao je i Radovan Pankov. Mladi štoper, koji je nosio i dres reprezentacije u mlađim kategorijama, prelazi u šampiona zemlje. Crvena zvezda je već objavila da je u redovima Radničkog pronašla pojačanje za Ligu šampiona.

Ivica Tončev i njegovi saradnici svesni su da praznine u timu moraju da se popune. Zato se i u Nišu užurbano radi na angažovanju pojačanja za narednu sezonu. Prvo je već stiglo.

To je Milan Makarić, doskorašnji fudbaler Bačke. Makarić je sa tim timom ispao iz lige, ali je po mišljenju Radničkog bio i najbolji igrač tima. Stiže kao slobodan igrač, a od njega se očekuju još bolje partije.

Prvo pojavanje Radničkog je do sada igralo za vojvodinu, Proleter i Spartak iz Subotice. Po rečima Tončeva i sportskog direktora Jovanovića, samo je prvi u nizu igrača koji dolaze. Marko Jovanović je detaljnije pričao o tome.

Cilj je da do početka kvalifikacija budemo još jači. Makarić je mlad i školovan igrač, ima odličnu tehniku i snažan je. Kod nas će biti još bolji.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još