Vajnaldum: Nisam srećan na klupi

Dušan Ninković
Foto: Michael Regan/Getty Images

Pred Liverpulom je još jedan, najvažniji meč u ovoj sezoni. Protiv Totenhema su favoriti, a ulog je titula šampiona Evrope.

Jedan od najvažnijih ljudi u ovoj sezoni je Vajnaldum. Žoržinjo je bio junak pobede na "Enfildu" protiv Barselone, učestvovao je u trijumfu sa dva postignuta gola, a nadoknađen je ogroman zaostatak iz prvog meča.

Iako jej tada bio heroj, ne mora da znači da će dobiti poverenje u finalu. Jirgen Klop je često ove sezone menjao igrače u veznom redu, konkurencija je stvarno jaka i potrebno je mnogo rada da bi se izborilo mesto u timu.

Polufinale nije garancija da ću igrati. Videćemo… Bio sam ljut što nisam starter u polufinalu. To je normalna reakcija, problem je kada ste zadovoljni što ste rezerva. Moja očekivanja su velika.

Prethodne sezone je Vajnaldum bio deo finala. Odigrao je ceo meč protiv Reala, ali njegov tim nije stigao do trofeja. Sada je situacija bolja, Totenhem je lakši rival, a Liverpul je blagi favorit u tom meču.

Hoću uvek da igram. Što je više moguće, kad god je prilika. Posebno u finalima. Bez obzira na to što je tim najvažniji, svaki igrač mora da bude razočaran kada nije na terenu.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još