Insajder dana: Kladioničarski dubl na RG - Monfis bez problema, Urugvajac će namučiti Tima - Admiral Bet SPORT

Insajder dana: Kladioničarski dubl na RG – Monfis bez problema, Urugvajac će namučiti Tima

Marko Đinđić
Photo by Julian Finney/Getty Images

Danas su na programu mečevi šesnaestine finala, druge polovine žreba na Rolan Garosu.

Fonjini i Bautista, kao i Lajović i Zverev, otvoriće program u Parizu, dok će posle njih na teren Novak Đoković i Karuzo, kao i Jan Lenard Štruf i Borna Ćorić. Nakon njih, očekuju nas još dva meča u popodnevnim terminima.

Gael Monfis, ljubitelj publike u Parizu, igraće protiv sunarodnika Antoana Hoanga, koji je jedno od najvećih iznenađenje ove godine na drugom Gren Slemu u sezoni. 146. teniser sveta izbacio je Damira Džumhura i Fernanda Verdaska u četiri odigrana seta, a u oba meča bio je veliki autsajder. Sa druge strane, Monfis je počistio sa terena Japanca Tajra Danijela i sunarodnika Adrijana Manarina.

Verujemo da 17. teniser sveta danas neće imati problema protiv Dejvis Kup saigrača:

Antoan Hoang – Gael Monfis 0:3 (1,70), 14:30 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

U istom terminu samo na drugom terenu, veliku borbu vodiće Dominik Tim iz Austrije i Pablo Kuevas iz Urugvaja.

Kuevas je poznat kao stari šljaker, koji da se samo šljaka računa bio bi sigurno među dvadeset najboljih na svetu, ovako je na 47. mestu i imaće težak zadatak protiv četvrtog igrača planete, ali neće se predati i iskoristiće sve što zna i ume kako bi mu otežao posao ili napravio šok u Parizu.

Kuevas je u prvom kolu slavio bez izgubljenog seta,  u drugom mu je Kajl Edmund iz Velike Britanije predao pri rezultatu 2:0, a Tim je u oba meča ispustio po set.

U prvom međusobnom duelu 2015. godine slavio je Kuevas, upravo na Rolan Garosu, dok je naredna dva susreta u Madridu i Rimu dobio Tim, dok mu je Austrijanac predao u Indijan Velsu prošle godine. Ove sezone slavio je Tim u četvrtfinalu Buenos Ajresa, nakon preokreta (2:1).

Danas bi mogli da gledamo više od tri seta, zbog čega preporučujemo ukupno gemova više:

Dominik Tim – Pablo Kuevas 35,5 (1,75), 14:30

Photo by Julian Finney/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još