Ruiz: Postaću ''meksički Entoni'' - Admiral Bet SPORT

Ruiz: Postaću "meksički Entoni"

Dušan Ninković
Photo by Al Bello/Getty Images

Napravio je senzaciju noćas, postao je svetski šampion u boksu, a niko mu to nije predviđao. Zapravo, i do same borbe stigao je zaobilaznim putem.

Endi ruiz je postao heroj. Savladao je nedodirljivog Entoni Džošuu, nokautirao ga je u sedmoj rundi i prigrabio tri pojasa. O njegovom učinku od sinoć pričaće se mesecima.

Američki bokser meksičkog porekla bio je autsajder. Bledunjav, sa viškom kilograma, desetak centimetara niži… Izgledao je kao lak plen za Džošuu. To se nije desilo.

Preuzeo sam titule u tri kategorije. Sada želim da se dovedem u red. Treniraću, moje telo će biti drugačije. Hoću da postanem "meksički Džošua".

Čovek koji je sinoć pobedio istakao je da je njegov san bilo samo stizanje do borbe za pojas. Po nekim informacijama iz SAD, on se raspitivao za ovu borbu preko Instagrama, jer je prvi protivnik Džošue suspendovan zbog dopinga.

Ako vas neko ometa, nemojte da ga slušate. Sledite svoje snove. Borite se za njih kao što sam ja. Ispisao sam istoriju! Kako izgledam, imam višak kilograma? On je veliki čovek, morao sam da udarim jako. Nisam želeo da smršam, potrebni su mi kilogrami za njega. Sada ću svoje telo dovesti u red.

Photo by Al Bello/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još