Veliki transfer na pomolu, Juventus dolazi po Pavlovića! - Admiral Bet SPORT

Veliki transfer na pomolu, Juventus dolazi po Pavlovića!

Marko Kulić
Foto: StarSport

Jedan od igrača koji je definitivno otkrovenje Partizana u sada već protekloj sezoni jeste mladi Strahinja Pavlović. Mladi defanzivac je odigrao odličnu polusezonu, od kojih se posebno ističu oni mečevi u derbijima sa Crvenom zvezdom.

Tako se u prethodnom periodu dosta govorilo da je Pavlović na meti šampiona Italije, Juventusa. Crno-beli iz Torina su pratili mladog štopera ne samo tokom ove polusezone, već u poslednjih godinu dana.

Kako tvrde italijanski mediji, stvar oko prelaska Pavlovića je gotova i Partizan bi trebalo da inkasira 5 000 000 evra. Crno-beli bi dobili još dva miliona evra kroz bonuse ukoliko bi Pavlović zaigrao i značajnije doprineo Juventusovom pohodu na nove trofeje. "Sportski žurnal" pak tvrdi da je cena za Pavlovića i veća – 6 000 000 evra.

Prema informacijama koje daje Tutosport, Pavlović bi trebalo da potpiše petogodišnji ugovor sa Juventusom. Njegova godišnja plata bi prema tom ugovoru bila milion evra. On ne bi bio prosleđivan na pozajmicu već bi ostao u Torinu da stasava za prvi tim.

Strahinja Pavlović je 24. maja napunio 18 godina pa bi on kao punoletan igrač otišao u Juventus. Prema informacijama sa Apeninskog poluostrva, čitav postao bi trebalo da bude ozvaničen kada Mauricio Sari i zvanično postane trener "Stare dame".

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još