Dva odlaska iz Liverpula, ali to se praktično već znalo - Admiral Bet SPORT

Dva odlaska iz Liverpula, ali to se praktično već znalo

Dušan Ninković
Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Evropska titula je osvojena, Liverpul se po šesti put popeo na krov Evrope. Pobeda nad Totenhemom ne može da se slavi već, nova sezona počinje uskoro.

Dok su igrači dobili slobodne dane, čelnici tima sa "Enfilda" to sebi ne mogu da priušte. Klub je trenutno najbolji u Evropi, ali mora da se radi i na pripremama za narednu sezonu.

Klop je već dostavio spisak želja, nas najviše zanima njegova odluka o Marku Grujiću, ali ima i još nekih sitnica. Dvojici igrača ističe ugovor, a klub je sada objavio da produžetka saradnje neće biti.

To se praktično već znalo, nijedan od njih dvojice nije bio siguran u projekcijama za narednu sezonu. Interesovanja ima, pa im neće biti teško da kao slobodni agenti potraže novu sredinu.

Iz Liverpula odlazi Alberto Moreno, levi bek iz Španije. Za njega se u prethodnom periodu interesovalo nekoliko timova iz domovine, čak i Barselona, ali od toga verovatno neće biti ništa. Ipak, povratak u Primeru je najrealniji.

Neki od timova iz Premijer lige koji imaju manji budžet mogao bi ovog leta da se pojača Danijelom Staridžom. Napadač koji je muku mučio sa povredama tokom cele karijere primamljiv je mnogim timovima iz sredine tabele. Pričalo se o Vest Hemu, ali i o još nekim opcijama. Sada može da bira.

Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još