Obrt u Nišu - Lalatović ostaje, Tončev najavio "ozbiljna pojačanja" i napad na titulu - Admiral Bet SPORT

Obrt u Nišu – Lalatović ostaje, Tončev najavio "ozbiljna pojačanja" i napad na titulu

Nemanja Đorđević
Foto: StarSport

Prvi čovek Fudbalskog kluba Radnički Ivica Tončev obradovao je "Meraklije" pošto je klub uspešno dogovorio nastavak saradnje sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

Dosadašnji šef stručnog štaba ostaće na toj funkciji i naredne sezone i u julu će ponovo povesti ekipu u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu tima sa "Čaira", ambicije prvog čoveka kluba su da klub naredne sezone napravi korak dalje u odnosu na prethodnu i u prilog tome ide i odluka da se nastavi saradnja između sa Nenadom Lalatovićem.

Takođe, dodaje se – "umesto 0egzodusa’ Radnički će već od srede krenuti sa pravljenjem ozbiljnog tima, u skladu sa ambicijama predsednika i trenera".

Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope uz dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion ‘Čair’.

U prethodnoj sezoni fudbaleri Radničkog predvođeni Lalatovićem ispisali su istoriju kluba i oborili mnoge rekorde, uključujući i 13 pobeda u nizu. Stekli su zvanje vicešampiona države, razdvojivši na tabeli Crvenu zvezdu i Partizan.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još