Emotivno pismo Luke Jovića: Ja sam samo još jedan klinac... - Admiral Bet SPORT

Emotivno pismo Luke Jovića: Ja sam samo još jedan klinac…

Nemanja Đorđević
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Luka Jović ispunio je u utorak san miliona dečaka postavši novi napadač madridskog Reala.

"Kraljevići" su za njegov dolazak iz Ajntrahta iz Frankfurta platili 60 miliona evra, bez bonusa, čime je nekadašnji učenik Crvene zvezde postao najskuplji Srbin u istoriji.

Bundesligaš sa Majne napravio je fenomenalan potez kada je, prilikom sklapanja ugovora o pozajmici, ubacio klauzulu da može da ga otkupi za svega sedam miliona, a on im na povrenje uzvratio sa 36 pogodaka i devet asistencija na 75 mečeva.

Ekspresno je postao ljubimac navijača, ali i najtraženiji napadač Evrope, a sada je odlučio da se od njih oprosti emotivnom porukom na Instagramu.

Dragi navijači Ajntrahta, kao što ste mogli da pročitate, odlučio sam da postanem novi igrač Real Madrida, a želim da iskoristim ovu priliku i da ove redove posvetim vama.

Zaista sam uživao u ove dve sezone u Ajntrahtu, gde sam upozano mnogo odličnih ljudi i imao priliku da igram za fantastičan klub, klub koji upravo vi činite posebnim.  

Možemo biti ponosni onime što smo postigli, a sigurno je da nikada neću zaboraviti naše partije i vašu podršku u Ligi Evrope! Naravno, stvar koja se sama po sebi ističe jeste trijumf u Kupu Nemačke prošle godine u Berlinu.

Upravo zbog svega navedenog, nije mi nimalo lako da vas napustim…

Ipak, odlazak u Real Madrid otvara mi "ogromna vrata" i pruža mi mogućnost da postanem još bolji fudbaler.

Svako dete ima san da jednog dana zaigra u takvom klubu, a meni se taj san ostvario.

Za kraj, želim još jednom da vam se zahvalim na svemu, ali pre svega na pruženoj prilici da napredujem kao osoba. Zauvek ćete imati mesto u mom srcu.

Vaš Luka.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još