Insajder dana: Atomski tenis, velika borba i kvota 3,55 - Admiral Bet SPORT

Insajder dana: Atomski tenis, velika borba i kvota 3,55

Marko Đinđić
Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Dok Novak Đoković bude igrao na "Filip Šatrijeu" sa Aleksandrom Zverevim, na terenu pored će igrati Dominik Tim i Karen Hačanov, i upravo će se pobednici ova dva meča sastati u polufinalu, koje je na programu u petak.

Prošlogodišnji finalista Dominik Tim nije igrao toliko dominantno koliko zna, pošto je u svakom meču do sada izgubio po jedan set, osim u osmini finala protiv Monfisa gde se i očekivalo da izgubi set,  ali to ništa ne ometa Austrijanca, koji 100% od sebe daje tek u samoj završnici. Hačanov je Stebea, Barerea, Kližana i Del Potra, protiv kojeg je odigrao spektakularan meč.

Sigurno je da nas danas očekuje atomski tenis – obojica imaju odličan servis, pogotovo Hačanov kojem se igra i bazira na servisu, obojica igraju odlično sa osnovne linije i "pucaju" forhendima kada god dođu u priliku i moramo priznati da i tu deluje da je Rus malo jači, ali ako obuhvatimo sve segmente, sigurno je četvrtoplasirani na ATP rang listi bolji od 11. igrača sveta.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

U zvaničnim mečevima, do sada su se samo jednom sastajali i to u Parizu prošle godine, kada je rutinski u dvorani na poslednjem Mastersu u sezoni slavio Hačanov 6:4, 6:1. Rus je kasnije savladao istrošenog Novaka Đokovića u finalu u dva odigrana seta i došao do prve i jedine titule na Masters turnirima.

Igrali su i dva puta u Abu Dabiju, ali to je egzibicija, međutim i tu je dva puta slavio Rus. Moramo da uzmemo u obzir da se i to igralo na tvrdoj podlozi, koja najviše odgovara Hačanovu, a Timu je omiljena podloga upravo šljaka, gde je i beležio najveće rezultate u karijeri.

Teniser iz Viner Nojštata je svakako favorit protiv igrača iz Moskve, ali ne treba otpisivati Hačanova, koji je odigrao fenomenalno protiv Del Potra.

Mi danas očekujemo maraton na stadionu "Suzan Lenglen":

Dominik Tim – Karen Hačanov tačan broj setova 5 (3,55), 15:30

Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još