Tajson Fjuri provocira Džošuu: Ja se više ne bih pojavljivao u javnosti

Dušan Ninković
Photo by Al Bello/Getty Images

Još uvek pristižu reakcije na šokantan poraz Entonija Džošue. Izgubio je tri pojasa od Endija Ruiza, momka koji je do meča stigao kao zamena.

Amerikanac meksičkog porekla je stigao do titule, a još uvek se mnogi smeju njegovom fizičkom izgledu. Ima očigledan višak kilograma, što pravda taktikom. Svestan je svoje kilaže i kaže da je to pokušao da pretvori u prednost, kako bi mu udarci bili jači.

Tajson Fjuri, jedan od najboljih svetski boksera, smeje se Džošui zbog ovog poraza. "Kralj Cigana" smtra da je nedopustivo da svetski šampion izgubi protiv ovakvog rivala.

Nisam mogao ni da zamislim to. Građen si kao Adonis, izgledaš kao da su te isklesali i onda? Pobedio te je mali, debeli čovek koji je pojeo sve Snikerse u Kaliforniji? Sramota. Da sam ja tako izgubio, više nikada ne bih izašao u javnost.

Fjuri je poznat kao čovek bez dlake na jeziku, ali se čini da je ova izjava preterana. Endi Riz je borac velikog iskustva, sa samo jednim porazom u profesionalnoj karijeri. Dugo se borio i u amaterskom boksu, gde je bio dominantan.

Već je poznato i da će se Džošua i Ruiz ponovo naći u ringu, ali Fjuri ne očekuje ništa novo u tom meču. Iako će Britanac dobiti priliku za revanš, Tajson misli da nema šanse.

Njihovi stilovi su takvi, Džošua nikada neće uspeti da pobedi Ruiza. To je moje mišljenje. Dok sam gledao meč video sam da je Entoni odsutan i da se samo čeka momenat u kom će biti poražen.

Photo by Al Bello/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još