Tiket dana: Tenis, Đoković i evropski klasik - Admiral Bet SPORT

Tiket dana: Tenis, Đoković i evropski klasik

Nemanja Đorđević

U sredu smo saznali prvog učesnika finala premijerne Lige nacija, dok ćemo danas nadamo se saznati i imena polufinalista i polufinalistkinja na Rolan Garosu.

Ko će biti rival Portugalu u borbi za trofej saznaćemo od 20.45, kada se Holandija i Engleska budu sastale u Gimaraešu, a mi nemamo dilemu da će evropski klasik doneti goleadu.

Prethodno, na našem poslednjem Tiketu dana nalaze se i tri meča iz Pariza, a u centru pažnje je naš Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta nalazi se na pohodu na drugi uzastopni nekalendarski Grend Slem, verujemo da ga kiša sada neće poremetiti i da će sa maksimalnih 3:0 savladati Aleksandera Zvereva iz Nemačke.

Uporedo će se igrati i u ženskoj konkurenciji, gde gađamo plus na okršaju Medison Kiz i Ešli Barti, a veliku borbu i isti ishod predviđamo i u duelu Dominika Tima i Karena Hačanova.

Ova četiri para donose nam sjajnu kvotu – 11,34!

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još