Od Foče, preko Srema i Čačka do "San Sira"? - Admiral Bet SPORT

Od Foče, preko Srema i Čačka do "San Sira"?

Nemanja Đorđević
Foto: Twitter@EmpoliCalcio

Ekipu Milana ovog leta očekuje nova velika rekonstrukcija igračkog kadra.

"Rosoneri" nisu uspeli da izbore povratak u Ligu šampiona, pa će sportski direktor Paolo Maldini imati dosta posla ovog leta kako bi ojačao tim za narednu sezonu.

Kako prenosi "Tuttosport", jedna od želja legendarnog defanzivca jeste i momak koji je igračku afirmaciju stekao nastupima u Superligi Srbije – Rade Krunić.

Nekadašnja velika želja Crvene zvezde, dvadesetpetogodišnji vezista ponikao je u Sutjesci iz rodne Foče, da bi posle nastupa u Donjem Sremu potpisao za Helas Veronu.

Ipak, kako tamo nikada nije dobio pravu šansu – vratio se na pozajmicu u Srem, da bi posle partija u čačanskom Borcu pojačao Empoli 2015. godine.

Bosanskohercegovački reprezentativac je u timu iz Toskane postao jedan od najbolje ocenjenih veznjaka Serije A, dok je u sezoni za nama, u kojoj njegov tim nije uspeo da obezbedi opstanak u dramatičnom finišu, zabeležio pet golova i šest asisencija na 33 nastupa.

Empoli, kako se spekuliše, za njegovu slobodu zahteva oko 10 miliona evra.

Spomenuta suma ne bi trebalo da predstavlja problem za velikana sa "San Sira", ali bi interesovanje Napolija, Sampdorije i Fiorentine moglo dodatno da poveća cenu Krunićevog transfera.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Foto: Twitter@EmpoliCalcio

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još