Poznate finalistkinje u dubl konkurenciji, Hrvat šampion u miksu

Marko Đinđić
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Završeno je takmičenje u konkurenciji mešanih parova na Rolan Garosu.

Takmičenje u ovoj konkurenciji sve je manje popularnije na Gren Slemovima tokom poslednje dve, tri godine, ali se ipak i dalje ceni. Hrvatski teniser Ivan Dodig je u paru sa Latišom Čan iz Tajvana podigao trofej na terenu broj jedan, savladavši u finalu sunarodnika Matea Pavića i Gabrijelu Dabrovski iz Kanade u dva odigrana seta – 6:1, 7:6.

Poznate su i finalistkinje u dubl konkurenciji.

Duan i Ženg, kineski par, savladao je Johanu Larson iz Švedske i Kirsten Flipkens iz Belgije, u dva odigrana seta i bez većih problema – 6:4, 6:4.

Njima će protivnice u finalu u nedelju biti Timea Baboš iz Mađarske i domaća teniserka srpskog porekla Kristina Kiki Mladenović. Njih dve su savladale Eliz Mertens i Sabalenku sa samo tri izgubljena gema u čitavom meču – 6:1, 6:2.

Pre finala muške konkurencije u nedelju, na teren će izaći kineski par i druge nositeljke na ovom turniru.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmillenniumsport.rs%2Fapp%2Fapp-release-2.apk%3Ffbclid%3DIwAR2pMEqTw2B0t9Bixatxw-TzL3FQ594qMi-qSiZ_bwENHs8i3BXena76ZaM&h=AT2ivYaoe6o24DCFJb5_wwFOt0EXgbpZnaSI9ujS86i_eUT46Ys4YD442tffrjYYUmDISosa2byGcdkZsHZzcz87xhrlzECgQGgjtK4FOxvi-aBAC6oUc6snJoQ4cY2mf2f3Mw

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još