Sale saopštio spisak "Orlova" – poznati kandidati za Kinu

Dušan Ninković
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija će u Kinu putovati kao jedan od najozbiljnijih kandidata za zlatnu medalju! Ako je postojala dilema, više je nema.

Sve ono najbolje što srpska košarka ima, Sale Đorđević je stavio na širi spisak reprezentacije. Dobro poznata imena, NBA zvezde, iskusni evroligaški igrači, mlade nade i perfektan spoj svega toga!

Seniorska reprezentacija će se okupiti 18. jula, s tim što će igrači iz NBA lige početi sa radom tek početkom avgusta. Srbija je zakazala niz prijateljskih, što u Evropi, što u Kini, a turnir u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu počinje 31. avgusta.

Na širem spisku selektora Đorđevića nalaze se sledeći igrači i svi oni će konkurisati za mesto na Mundobasketu. A tamo se nadamo najboljem, pa zašto da ne i zlatnoj medalji.

Plejmejkeri: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Ilija Đoković, Stefan Pot

Bekovi: Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Branko Lazić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vanja Marinković, Ognjen Jaramaz

Krila: Vladimir Lučić, Marko Simonović, Ognjen Dobrić, Nikola Kalinić, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac

Krilni centri: Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Nikola Mišković, Boriša Simanić

Centri: Dragan Apić, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić, Dejan Kravić, Nikola Jovanović

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još